چرابهپزشکيانرایداديم
کد خبر: 1979-30902
گروه: یادداشت
1403/09/02
17:04
سجاد کریمی
- 1. حكايت ممنوعيتها، تبديل به منع حقايق شده است. در ماجراي عجيب فيلترينگ كه اغلب شبكههاي اجتماعي خارجي فيلتر است و اپليكيشنهاي داخلي پاسخگوي نيازهاي كاربران نيست و بهقولي 85درصد مراجعان به اينترنت از فيلترشكن استفاده ميكنند كه تعبير سادهاش چرخاندن لقمه دور سر با هزينههاي بيشتر توسط كاربران است، فيلترينگ هيچ ارزشي بهجز ايجاد درآمدهاي هزاران ميلياردي براي فيلترشكنفروشها ندارد. بههمين دليل و از آنجا كه امامان جمعه در سراسر كشور، انسانهايي مرجع هستند، شايسته نميدانم از »هيچ« و يا »درآمدهاي نامشروع« براي فيلترشكنفروشان دفاع كنند. سخنان ائمهي جمعه براي شنوندگان بايد محكم، استوار و »حجت« باشد. اصرار مداوم آنها بر فيلترينگ منطقي نيست.
- 2. مخالفت پايدارچيها و رسايي با واگذاري مسووليتهاي حساس به دو تابعيتيها و يا كساني كه فرزنداني با تابعيت مضاعف دارند، امري سياسيست و كاربردش حذف محمدجواد ظريف از همراهي با دولت چهاردهم است، همه ميدانيم ملت و مملكت از نفوذيها ضربات سهمگيني خوردهاند در چنين اوضاعي كشور نيازمند قوانين و دستورالعملهاي سختگيرانه براي واگذاري مناصب حساس و نمايندگي مردم است، البته اگر ماجراي تابعيت قهري فرزندان ظريفها مورد سوءاستفادهي جناحي و براي تسويهحساب و عقدهگشاييهاي سياسي قرار نگيرد. قوانين در جمهوري اسلامي ايران، تبصره فراوان دارند، اين قانون هم ميتوانست و ميتواند تبصرههايي داشته باشد تا در مناصب مهم با شرطهايي از تواناييهاي ظريف و امثال او بهره ببريم.
- بعيد ميدانم پزشكيان نفهميده باشد اعضاي ستادها و هواداران او در سراسر كشور در ايام انتخابات، ريسك كردند كه بر عقيده و پيمان خود براي حمايت از مسعود پزشكيان پايدار ماندند. در آن روزگار، فعالان ستادها و طرفداران پزشكيان از ذات پزشكيان و دريافت او از »وفاق« مطلع نبودند و اگر بخش مهمي از فعالان و طرفداران ميدانستند او پس از پيروزي و تشكيل دولت و انتخاب مديران و استانداران، آنها را دچار حس حقارت و تحقير ميكند، حتي يك ثانيه از عمر بيبازگشت را صرف حمايت از پزشكيان نميكردند. دكتر موسي غنينژاد در اين باره نوشت: »تصور عمومي بر اين بود که منظور از وفاق، صرفا پرهيز از گفتار و رفتار ستيزهجويانه و خشن در مقابل مخالفان سياسي است.« اما خودگزي و مخالفنوازي پزشکيان و استفاده از نيروهاي جريان رقيب آنقدر هست که اين سوال پيش ميآيد که اگر قرار بر حضور اصولگرايان در ساختار اجرا و تصميمگيري بود، چرا به پزشکيان راي داديم؟!
انتهای پیام / روزنامه دیدهبان زاگرس