سوگندنامه !!

کد خبر: 1204-50331 گروه: یادداشت
1405/03/31 01:11
سوگندنامه !!

چندی پیش که در جلسه دادگاهی حضور داشتم ، قاضی از فردی سوالی کرد و آن فرد برای تایید گفته خودش ،  زبانی قسم خورد.

قاضی از آن فرد خواست که برود وضو بگیرد و بیاید دست روی قرآن بگذارد و قسم بخورد اما آن فرد امتناع کرد و گفت روی قرآن دست نخواهم گذاشت و قسم نمی‌خورم !!

اینکه یک فرد عامی به زبان قسم بخورد ولی از دست گذاشتن روی قران امتناع کند خیلی معنی دارد . یعنی هنوز اعتقاداتی در وجودش است ، یعنی به کتاب آسمانی و عواقب قسم دروغ معتقد است و.‌.

نمیدانم کسانی که مسئولیتی قبول می‌کنند و قسم می‌خورند هم واقعا به قسم شان پایبند هستند و مثل یک فرد عامی هنوز اعتقاداتی در درونشان وجود دارد یا خیر ؟!

با نهایت احترام به چهار نماینده استان در  مجلس شورای اسلامی برایم سوال شده آیا نمایندگان ملت در راستای قسمی که یاد کرده بودند حرکت کرده اند یا نه ؟حدود سه سال پیش قسم خوردند از منافع ملت دفاع کنند!!

آیا واقعا از منافع ملی دفاع کردند ؟

بسیاری از این نمایندگان گفتند اقتصاد را سر و سامان می‌دهند ، گفتند ارزش پول ملی را بالا می‌برند،  گفتند بفکر اشتغال و رفع بیکاری جوانان خواهند بود ، گفتند در برخورد با فساد با هیچکسی تعارف نخواهند داشت ، گفتند به بازنشستگان عزت و کرامت خواهند بخشید ، گفتند محیط زیست را جانی دوباره می‌بخشند ، گفتند مشکل آب کشور  را حل می‌کنند ، گفتند جلوی مهاجرت نخبگان را می‌گیرند ، گفتند مشکل افسردگی و خودکشی را حل می‌کنند ، گفتند فقر معيشتي و فقر فرهنگی را رفع می‌کنند ، گفتند با تبعیض برخورد خواهند کرد ، گفتند با رانت و پارتی در هر رده ای برخورد می‌کنند ، گفتند نماینده و صدای مردم خواهند بود ، گفتند از حقوق ملت با هر عقیده و تفکری دفاع می‌کنند و صدها شعارهای که در پشت تریبون ،  پوسترهای تبلیغاتی و این خانه و آن خانه سر دادند و ما هم اعتماد کردیم و رفتیم رای دادیم !!

اکنون که چند ماهی به پایان عمر مجلس انقلابی نمانده است مانده ام نتیجه این همه شعارها چه شد که روز به روز و سال به سال بدتر از پارسال بر این مردم می‌گذرد .بی تعارف بگویم جمع کثیری از قشرهای مختلف از وضع موجود ناراضی اند ، تورم و گرانی و بیکاری و صدها مشکل هنوز وجود دارد و یا حتی بدتر شده است ، آیا نمایندگان بر قسم شان ایستادگی نکردند و وفادار نبودند  یا ایستادگی کردند و زورشان نرسید یا مجلس در راس امور نبود ؟!نمیدانم آخر عاقبت کسی که در برابر ملت و قران قسمی بخورد که از منافع ملت دفاع کند اما روز به روز شاهد از بین رفتن منافع ملی باشیم چه خواهد شد !!

خدا آخر و عاقبت مان را ختم بخیر کند !!


انتهای پیام / روزنامه دیده‌بان زاگرس
دیده‌بان زاگرس امروز
آرشیو

یادداشت
آرشیو