هزار و ۶۱۶ صلح‌یار در چهارمحال و بختیاری فعال شدند

کد خبر: 1967-50331 گروه: اخبار
1405/03/31 05:13
هزار و ۶۱۶ صلح‌یار در چهارمحال و بختیاری فعال شدند

احمدرضا طهماسبی

معاون قضایی رییس کل دادگستری و رییس شورای حل اختلاف چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۳۲ درصد پرونده‌هایی که قابلیت صلح و سازش دارند در شعب شورای حل اختلاف استان منجر به صلح و سازش می‌شود گفت: هم اکنون یک‌هزار و ۶۱۶ صلح‌یار در استان فعالیت دارند.

کرم شیخ‌پور روز دوشنبه در آیین افتتاح چهارمین دادگاه صلح چهارمحال و بختیاری در شهرستان سامان افزود:هم‌اکنون چهار دادگاه صلح در شهرستان‌های سامان، کوهرنگ، اردل و فارسان و ۶ بخش در استان فعال شده است.

وی گفت: با راه‌اندازی دادگاه‌های صلح، پرونده‌هایی که در صلاحیت این دادگاه‌هاست از جمله پرونده‌های حقوقی و دعاوی مالی تا یک میلیارد ریال، دعاوی تصرف عدوانی، مزاحمت و ممانعت از حق از جمله کیفری و حقوقی و برخی دعاوی راجع به جهیزیه، مهریه و نفقه و جرائم دارای مجازات‌های درجه هفت و هشت رسیدگی می‌شود.

به گفته وی، دادگاه صلح نسخه توسعه‌یافته شورای حل اختلاف حکمی است که شورای حل اختلاف در کنار قاضی صلح قرار دارند و این ۲ مجموعه مردمی و حاکمیتی برای رفع مشکلات و پرونده‌های قضایی فعالیت دارند.

شیخ‌پور افزود: با فعال شدن این دادگاه‌ها در کنار شعب شورای حل اختلاف با کمک مردم و همراهی قضات دادگاه‌های صلح، از اطاله دادرسی و طولانی شدن پرونده‌ها جلوگیری می‌شود.

 


انتهای پیام / روزنامه دیده‌بان زاگرس
دیده‌بان زاگرس امروز
آرشیو

یادداشت
آرشیو