ثبت ۱۵ اختراع در دانشگاه شهرکرد
احمدرضا طهماسبی
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد گفت: نتیجه تلاشهای فناوران مرکز رشد دانشگاه شهرکرد ثبت ۱۵ اختراع بوده است.
افسانه قانی گفت: محصولات فناورانه توسعهیافته در مرکز رشد دانشگاه شهرکرد تاکنون ۵.۵ میلیارد ریال فروش داشته است.
وی با اشاره به ارائه ۱۴۳ ایده فناورانه به مرکز رشد دانشگاه شهرکرد از زمان تأسیس این مرکز تاکنون گفت: از این تعداد ایده دریافتی ۱۳۲ ایده با موفقیت پذیرفته و وارد مراحل اجرایی شدهاند که تاکنون ۹۳ ایده با موفقیت به سرانجام رسیده است.
مدیر مرکز رشد و واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد گفت: در زمان حاضر ۲۲ واحد فناور در این مرکز مستقر و مشغول به فعالیت هستند.
قانی مهمترین رویکردهای مرکز رشد دانشگاه شهرکرد را گسترش همکاریهای صنعتی و ایجاد پیوندهای قویتر با صنایع محلی و ملی برای انتقال فناوری و تشویق واحدهای فناور به سمت فناوریهای نوظهور از جمله هوش مصنوعی، زیست فناوری و انرژیهای نوین عنوان کرد.
وی توسعه آموزش، مشاوره و ارائه برنامههای آموزشی و مشاورهای تخصصیتر برای ارتقای دانش فنی و مدیریتی واحدهای فناور، افزایش جذب سرمایهگذاری وایجاد بستری برای جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی برای توسعه کسبوکارهای نوپا را از دیگر رویکردهای مرکز رشد دانشگاه شهرکرد معرفی کرد.
مدیر مرکز رشد و واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد گفت: کمبود منابع مالی و تامین نشدن بودجه کافی برای حمایت از همه واحدهای فناور از مهمترین چالشهای پیش روی این مرکز است.
وی فضای محدود را از دیگر چالشهای مرکز رشد دانشگاه شهرکرد عنوان کرد و افزود: این مرکز برای پذیرش تعداد بیشتری از استارتاپها به توسعه فیزیکی و زیرساختی نیاز دارد.
انتهای پیام / روزنامه دیدهبان زاگرس