امسال 2800 هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به سیستم آبیاری نوین مجهز شد

کد خبر: 975-50331 گروه: اخبار
1405/03/31 01:27
امسال 2800 هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به سیستم آبیاری نوین مجهز شد

 

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تجهیز ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی استان به سیستم آبیاری نوین را از دیگر اقدامات این سازمان در سالجاری اعلام کرد و گفت: در بخش افزایش بهره‌وری در مصرف آب می‌توان به طرح جهش تولید در دیم‌زارها و استفاده از آب سبز ( باران) اشاره کرد که در همین راستا ۳۰ هزار هکتار کشت غلات، علوفه و جبوبات دیم در استان تعهد شده که تمامی این تعهد محقق شده است.

 

 

 

به گزارش دیده‌بان، حسین برزگر روز چهارشنبه افزود: همچنین در راستای سالم‌سازی و ایجاد شفافیت در این سازمان، بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان طی ۹ ماهه امسال رفع تداخل شد که نسبت به سال‌های گذشته از رشد قابل توجهی برخوردار شده است.

وی ادامه داد: طبق ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۴۰۰ کمتر از ۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان رفع تداخل شده بود اما این رقم در ۹ ماهه امسال به بیش از ۷۰ هزار هکتار رسیده است.

برزگر تصریح کرد: همچنین در سالجاری ۵۰ درصد اراضی کشاورزی استان تثبیت مالکیت و منجر به صدور سند تک برگی شده است که این موضوع نه تنها آثار بلندمدتی در بخش کشاورزی دارد بلکه کمکی برای کشاورزان برای برخورداری از تسهیلات بانکی با استفاده از این اسناد است.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری توسعه مجتمع‌های دامپروری در ۴۳ شهر استان را از دیگر برنامه‌های مهم استان در بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود:در تلاش هستیم تا برای هر ۴۳ شهر استان یک مجتمع دامپروری احداث کنیم اما مکان این مجتمع‌ها را باید از داخل شهر به اراضی روستایی انتقال دهیم که در حال حاضر در مرحله مکان‌یابی قرار داریم.

وی با اشاره به آماده‌سازی نخستین شهرک تخصصی بادام کشور در شهرستان سامان، خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های این شهرک آماده شده است و سرمایه‌گذاران تا پایان آذر فرصت دارند آمادگی خود را اعلام کنند، با راه‌اندازی این شهرک گام بزرگی در حوزه فراروی و بسته‌بندی بادام از مهمترین محصولات باغی استان برداشته می‌شود.


انتهای پیام / روزنامه دیده‌بان زاگرس
دیده‌بان زاگرس امروز
آرشیو

یادداشت
آرشیو